Hétfőn este történt a nem éppen hétköznapi baleset.

Teve látvány. Teve sétálgatott Lajosmizsén – fotó

Tartalom

  Megosztás Hétfőn este történt a nem éppen hétköznapi baleset. Sokmindenre számít az ember, ha Magyarországon az utakat rója.

  új látás glaukóma gyakorlat a látásélesség javítása érdekében

  Olykor elszabadult lovak baktatnak az M7-esenmáskor a körforgalomban mennek kivilágítatlan paripákkal. Ennél is meglepőbb eset történt egy Opelessel, aki hétfő teve látvány 11 óra tájékán Miskolcon szelte a kilométereket.

  A személygépjárművet vezető hölgy ugyanis elütött teve látvány tevét - írja a Boon. Magyarországon nem éppen megszokott látvány egy teve az úttesten, ez a kép sem Magyarországon készült - fotó: Pixabay Nem arról van szó, hogy a tevék a klímaváltozás miatt a sivatagi tájakról Magyarországra költöznének, csupán néhány cirkuszi állat szabadult el.

  A Borsod-Abaúj Zemplén megyei hírportál beszámolója szerint hat teve, hat zebra és három póniló indult világot látni, egyikük azonban pórul járt.

  férfi és női látás a látás és a gondolkodás kapcsolata

  Szerencsére sem az emlős, sem az Opeles nő nem szenvedett súlyos sérülést. A Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretein belül vizsgálódik az állattartóval szemben. További érdekes hírek az Alapjárat videós hírműsorában!

  Irányítani tudom a látás tisztaságát szemgyakorlatok rövidlátás videó