Látásjavító szemműtét - IT café Hozzászólások

Látás szemműtét, Éjszakai látásproblémák lézeres szemműtétet követően | zuii.hu

Tartalom

  A beavatkozást a TB nem támogatja.

  látássérülések és torzulások

  Ennek ellenére mi többféle fizetési lehetőséget kínálunk Önnek: A részletes szemészeti vizsgálat egyszeri díja 50 éves korig Itt jelentkezhet! Előfordulhat, hogy a vizsgálatsor bármely részének ismétlését szükségesnek látja szakorvosunk a pontos diagnózis megállapításához.

  látásvizsgálat új táblázat

  Az ilyen, ismételt vagy kiegészítő vizsgálat kontrollnak tekintendő, és hasonlóan a kezelés utáni kontrollokhoz, ingyenes. Látás szemműtét felsorolt fizetési mód esetében a kezelést követő kontrollvizsgálatok költségeit a kezelés díja tartalmazza.

  tengeri nyaralás után a látás romlott

  A lézerkezelés teljes díjának egy összegben történő kifizetése esetén készpénzben vagy bankkártyával : PRK lézeres látásjavító kezelés egy szemen hullámfront elemzés nélkül: Nem végzünk. PRK lézeres látásjavító kezelés egy szemen hullámfront elemzésre építve: Az ár tartalmazza az összes szükséges kontrollvizsgálat díját a kezelést követő egy évig.

  magas rövidlátású szülés

  NO-Touch lézeres látásjavító kezelés hullámfront elemzésre építve: FEMTO lézeres látásjavító kezelés egy szemen hullámfront elemzésre építve: Sasszem Presbymax lézeres olvasószemüveg-kezelés egy szemen hullámfront elemzésre építve: Sasszem Visumax kezelés: