Rövidlátás: istenadta tehetség vagy látásprobléma?

A rövidlátásért

Rövidlátás Myopia - a modern civilizáció csapása.

a rövidlátásért könyveket a látás helyreállításáról

Minél fejlettebb a technológia az országban, annál felnőttek és gyerekek lesznek myopiásak. A számítógéppel vagy papírokkal végzett intenzív vizuális munka nagy terhelést biztosít az objektív görbületének megváltoztatásáért felelős izmokra.

Ennek eredményeképpen kialakul a szálláshely-spazmus, a rövidlátásért a belső lencseink számára nehéz elhelyezni a távoli látás fókuszát.

De hogyan boldogultunk volna a középkorban rövidlátóként?

Másrészről a feszült izmok az oldalra nyomják a a rövidlátásért, ami azt jelenti, hogy egy kerek tárgyról egy oválisvá alakul. Az ilyen vízszintesen hosszúkás forma fizikailag átviszi a fókuszpontot a retinából az előtte lévő területre. Ennek eredményeképpen myopia vagy myopia alakul ki - a szem törésképességének megsértése, amelyben a közeli tárgyak рейтинг лучших брокеров форекс láthatóak, de a kép elmosódott a távolban.

A betegség magas előfordulása miatt a myopia kezelése sürgős probléma, amelyre mindenki meg akarja találni a rövidlátásért legjobb megoldást. A legtöbb csecsemő normál refrakcióval, vagy még messze láthatatlanná válik, ami nem teljesen kialakult szemgolyó.

A rövidlátás okai

Elvileg a törés a rövidlátásban hasonlít a túlzott súly problémájához: bizonyos szabályoknak megfelelően nem kaphatjuk meg. Ehhez meg kell fejleszteni a látás megfelelő szokásait: ne üljön túl közel a TV-hez; jó fényben dolgozzon, nem homályos fényben; pihenjen a szemében, miközben dolgozik a számítógépen; gyakrabban látogasson el a nyílt térre és lazítson a szemébe, nézve a távolságot. Ha a töréshibát nem az optikai rendszer veleszületett hibája okozza, akkor helyreállíthatjuk a látást.

A myopia korrekciójának négy módja van: korrekciós lencsék viselése, ortokeratológia, lézeres korrekció és torna a látás helyreállításához. A rövidlátásért korrekció Ez a legismertebb és leggyakoribb módszer a látás helyreállítására a rövidlátásban.

Optikai korrekció

Ez abban a tényben rejlik, hogy bizonyos optikai erővel rendelkező "mínusz" kétkomponensű lencsék segítségével a fénysugarat visszahúzza úgy, hogy a retinára koncentráljon. A szemüveg vagy kontaktlencsék használata azonnal helyreállítja a homályos látást, tiszta látást biztosít.

a rövidlátásért látás mínusz 0 4

Orthokeratology Hogyan lehetne a myopia kezelni otthon? A második legegyszerűbb módszer a merev gázáteresztő ortholinek használata.

Top 10 dolog, melyet nem vettél észre a Bosszúállók - Végjátékban

Sárgarépalé a rövidlátáshoz a lencsék éjszaka viselik a szemet. Alvás közben a szem szaruhártyája megváltoztatja alakját a lencse nyomása alatt. Ezek a változások a nap folyamán fennmaradnak és a fénytörés helyes szögét biztosítják, hogy a fókuszpont a retinán legyen.

A miópia kezelése

A szemüveg korrekcióhoz hasonlóan a myopia csak így ideiglenesen gyógyítható. A szaruhártya végül visszatér az eredeti formájához, és ismét naponta kell viselni a lencséket, vagy éjszakai korrekciót kell igénybe vennie.

a rövidlátásért 100% -os látáskezelés

Lézeres korrekció Ez valójában az a módszer, amely igenlően válaszolhat a kérdésre: a myopia kezelhető vagy nem. A lézeres szemészeti műtét az egyik legkedveltebb látáskorrekciós módszer, mivel garantáltan sok töréshibát kijavítanak.

Szemkezelés a rövidlátásra

A korosztály, amelyre a lézeres korrekció ajánlott, év. A modern módszerek és berendezések lehetővé teszik a "érintés nélküli" műveletet. A művelet során a készülék automatikusan meghatározza a szaruhártya területét, ahonnan a legvékonyabb fedőlapot vágják.

Korábban a szárnyak kialakulása a rövidlátásért késsel a rövidlátásért volt, ma minden bemetszés automatikusan történik.

a rövidlátásért a látáskárosodás javításának és megelőzésének módszere

A fedél visszahúzódik, mint a fedél, és a szaruhártya-sejtek lézerrel elpárolognak a kitett területről, és ezáltal új megkönnyebbülést képeznek.

A görbület változása a szemhéj törésképességén jelenik meg. Ezután visszatér a helyére.

a rövidlátásért genetikai tényezők a látásromlás etiológiájában

A gyógyulás meglehetősen gyorsan történik, és egy napon belül eltávolíthatja a kötést, és új módon láthatja a világot. Az eljárás fájdalommentes és hatékony. Ennek a műveletnek több módosítása is van, attól függően, hogy a szaruhártyahoz való hozzáférés kialakítása milyen módszerrel történik, valamint a lézer behatolásának mélysége.