Használt Haulotte teleszkópos emelők - Összes modell

Teleszkópos nézet

Tartalom

  Jellemzők A StarCut Plus a magas fák és cserjék karbantartásának szakembere.

  Bates-módszerek a látás helyreállítására

  Teleszkópos alumínium fogantyúval rendelkezik, amely hosszúsága cm között fokozatmentesen állítható be. Így még rugalmasabb a használatban, és akár 6,5 m magasságot is elérhet, a felhasználó magasságát is beleszámolva.

  A szeres erőátvitel garantálja a 32 mm-es átmérőjű teleszkópos nézet erőteljes vágását. Az új, állítható horog a vágott ágak eltávolításához további kényelmet biztosít a fa karbantartása során.

  Klumov látomása

  Ez lehetővé teszi, hogy a levágott ágakat a fák koronáiból eltávolítsuk minden gond nélkül. Teleszkópos nézet StarCut Plus egy belső csigás átviteli mechanizmussal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a vágási folyamat során elakadjon az ágakban.

  látás rövidlátás ételek

  Az extra könnyű és vékony vágófej lehetővé teszi a kényelmes és célzott vágást, még a törzs közelében is. A vágási szög egyedileg akár a talajról is állítható.

  természetes látás-helyreállítási módszer

  Ágat élek közé még nem befogva! A precíziós, tapadásgátló bevonattal ellátott kések csökkentik az ellenállást a vágásnál és garantálja a könnyű tisztítást. A csúszásgátló felülettel rendelkező húzófoggantyú és egy további T-fogantyú biztosítja a kellemes és biztonságos kezelést, és a magasabb ágak elérését.

  a látás ideiglenes helyreállítása