Információ, előjegyzés

Szemész szolgálatban

szürkehályog látás-helyreállítási technikája

Budapest XXI. Kerületének járóbeteg szakellátását adó intézménye ban kezdte meg működését.

látássérülés és autizmus

Jelenlegi szervezete Kerület Szemész szolgálatban Önkormányzata. Az intézményhez tartozik a külön telephelyen elhelyezkedő Tüdőgondozó és Tüdőszűrő Állomás, Pszichiátriai Gondozó, Gyermekfogászat és Védőnői Szolgálat, Iskola-egészségügyi ellátás.

Gyermekszemészet - Saint James Szemészeti Központ

A szakorvosi ellátást közel dolgozónk biztosítja szemész szolgálatban öt napon, napi 12 órában: szakorvosok, asszisztensek, gazdasági szakemberek, épület-üzemeltetési munkatársak, valamint az igazgatás dolgozói. Alapellátó egységek: Gyermekfogászat, Iskolaegészségügyi szolgálat, Védőnői szolgálat Orvosi Ügyelet.

A Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat üzemeltetési körébe tartoznak a kerületben működő háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi rendelők.

Hiányzik innen valamelyik

Az intézmény vezetése és dolgozói nagy tapasztalattal és szaktudással törekednek a magas színvonalú definitív betegellátás biztosítására, melyet a XXI.

Kerület Önkormányzata a helyi lakosság érdekeit figyelembe véve kiemelten támogat a gép-műszerezettség fejlesztésével, forrás biztosításával az ingatlanok felújításához, karbantartásához.

Szakmai önéletrajz:

Szakorvosi Rendelőintézet Budapest, Görgey Artúr tér 8. Az intézmény ben vette fel Tóth Ilona, a mártírhalált halt szigorló orvos nevét és az ő szellemiségében törekszik a kerület polgárainak ellátására.

kövek a látás javítására

CopyrightTóth Ilona Egészségügyi Szolgálat. Designed by ProMedSoft Kft.

  • Tisztelt Betegeink!
  • A szakrendelés szakmai feladatait, személyes közreműködőként, heti 6 órában dr.
  • Látás helyreállítása Beitz módszer szerint
  • Nemcsak a környező településekről veszik igénybe szolgáltatásainkat, hanem az ország számos régiójából, sőt külföldről is gyakran keresnek fel bennünket, szürkehályog ellenes műtét igényével.
  • Miért romlott a látás szürkehályog műtét után
  • Fénytörési hibák kancsalságrejtett kancsalság diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása, Polateszt készítése.