Figyelem! Felnőtt tartalom!

Szemsebészeti videó, Focus Medical Mikro-szemsebészeti és Lézerközpont

SMILE Laser Eye Surgery Procedure - Dr Colin Chan Vision Eye Institute

A klinika igazgatója, Berta András tájékoztatása szerint a nemzetközi összehasonlításban is a legmodernebb és a legpontosabb műtéti technikát biztosító berendezést a Bolyai-díjas Bor Zsolt fejlesztette ki. A ,5 millió forint értékű úgynevezett femtoszekundumos lézert a Debreceni Egészség Központ Fejlesztési Projekt keretében szerezték be.

3. nézet mit csinál jövőkép bevezetése

Hirdetés Egyénre szabott programozással megbízhatóbb beavatkozás Az új berendezés a szaruhártya-átültetéseknél és más szemsebészeti korrekciós műtéteknél lehetővé teszi, hogy az előre betáplált adatok alapján a számítógép egyénre szabottan, önállóan végezze el a műveleteket, így a beavatkozások könnyebbé, gyorsabbá és megbízhatóbbá válnak.

A professzor utalt arra, hogy a teljes fejlesztési projekt megvalósítási költsége csaknem 11,8 milliárd forint, ahhoz az Európai Unió és a magyar állam összesen 10,6 milliárd támogatást nyújtott.

meg lehet-e állítani az életkorral összefüggő hiperópiát? holdfényes látás

A világszínvonalú lézeres műszert a szakemberek a szemklinika új, korszerű infrastruktúrával ellátott műtőjében használhatják, annak a tervszerű fejlesztésnek köszönhetően, szemsebészeti videó során felújították a járóbeteg-ellátó részleget, új ambulanciákat és szakrendelőket alakítottak ki - jegyezte meg Berta András professzor.

Szaruhártya-átültetés A szaruhártya szemsebészeti videó a leggyakoribb beavatkozás az összes transzplantáció közül. Elvékonyodott, nem átlátszó, heges vagy szemsebészeti videó szaruhártya esetén dönthetnek az átültetés mellett, amelynek teljes vagy részleges vastagságú típusa létezik.

rövidlátás mínusz másfél myopia szokatlan kezelés

Szaruhártya-átültetés keratoplastica.