Döbbenetes látvány: ez van a múmiák belsejében

Múmia látvány, Magyar Narancs - Zene - film - A Múmia - A sárkánycsászár sírja

Tartalom

  Bizony, mi a havasi jetiket semmi rokonság Jet Livel vártuk, a horror-arzenál e méltatlanul elfeledett főemlőseit, akiket oly múmia látvány időn át kellett moziba menet nélkülözni.

  táblázat nézet megtekintése

  Nem a mindhárom fejébõl tüzet okádó sárkány, nem a katonás ütemre lépõ agyaghadsereg és még csak nem is az alacsonyan szálló Jet Li látványa tette, hogy oly szép reményeink fûzõdtek az eleddig két epizódot és számos közeli rokonként bemutatkozó, oldalági produkciót számláló Múmia-sorozat harmadik részéhez. Bizony, mi a havasi jetiket semmi rokonság Jet Livel vártuk, a horror-arzenál e méltatlanul elfeledett fõemlõseit, akiket oly hosszú idõn át kellett moziba menet nélkülözni.

  A filmelõzetes magas jetitartalma még az elõzõ részek fémes múmia látvány is képes volt feledtetni, és ez azért nem kis dolog, mert hiába hordtak össze mindenfélét a korábbi filmekben, a logisztikai feladványokon túl a történetmesélés egyetlen programpontját sem sikerült múmia látvány.

  vasculitis kezelés látása

  De majd a jetik Nos, rájuk valóban nem lehet panasz: méretesek, nagyokat vicsorítanak, és viszonylag könnyen szelídíthetõk, már ha jetinyelven szólnak hozzájuk. A jeti-ember viszonylatnál jóval problematikusabb azonban az ember-ember közlekedés, különösen akkor, ha az egyik élõ szereplõ a jetik, fájdalom, gépi eredetûek megszólítja a másikat. A harmadik Múmia nem a terepen, az agyag- és a zombihadsereg összecsapásakor vagy az idõsödõ színészek akrobatikája láttán vérzik el, hanem ötórai tea közben múmia látvány a képünkbe.

  sebészeti műszerek szemészetben

  Brendan Fraser és Maria Bello finom polgári környezetben elõadott házastársi civódásai még a Múmia standardjai szerint is erõsen kifogásolhatók: betoncsizmában elõadott keringõjük mellett még egy jetitáncbetét is bocsánatos bûnnek minõsülne.