Egy százalék

Milyen gyengénlátó. Gyengénlátás

Tartalom

  Rendhagyó nézőtérrel rendelkező produkcióknál, illetve a többi játszóhelyen a kerekesszékkel érkező vendégek csak akkor vehetik igénybe a kedvezményt, ha a nézőtér — a Gobbi Hilda Színpad esetén pedig a munkakarzat — akadálymentesen megközelíthető.

  1. Gyakran ismételt kérdések – Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesülete
  2. Segédeszköz bolt - Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége

  Ezekre az előadásokra a tagsági igazolvánnyal rendelkező vendégek 1. Telefonos kedvezmény Korábban a Vodafone kínált akadálymentes flottatarifát látássérülteknek, azonban jelenleg kereskedelmi forgalomban ez a flotta már nem kerül értékesítésre.

  A Telekom ugyanakkor még mindig kínál speciális csomagokat, melyek feltöltő kártyásak, így ideálisak egy gyermek számára. A milyen gyengénlátó alapú kedvezmény pedig különösen alkalmas egy olyan látássérült gyermek számára, akinek nem szeretnénk okos és beszélő telefonra beruházni, de mégis meg szeretnénk adni neki a lehetőséget egy buta nyomógombos telefonnal, hogy kedvezményesebben fel tudja hívni a szülőket, nagyszülőket stb. Elérhető feltöltőkártyás díjcsomagjaink: hello holnap!

  betűtípus látás teszt

  Domino Hang hello holnap! A fenti kedvezményes díjcsomagokban igénybe vehető a T-Percek kedvezmény is. Magánszemélyek — egyéni előfizetők — legfeljebb 10 db Domino előfizetéssel rendelkezhetnek.

  legjobb látási távolság 40 cm

  Kényelmük és biztonságuk érdekében a kedvezményes belépési lehetőség csak hétköznapokra vonatkozik, hétvégékre és piros betűs ünnepnapokra nem, mert akkor nagyon sok látogatónk van! Kedvezményes jegyek a Cinema City mozikba Sok plázában működő milyen gyengénlátó kínál kedvezményes jegyeket a tagsági igazolvány felmutatása ellenében.

  kezdett esni a látásom

  Érdemes megnézni, hogy van-e a közelünkben olyan mozi, mely ad kedvezményt. Itt van mindjárt egy, de vidéken és Budapesten is több mozit talál a milyen gyengénlátó a Cinema Cityk hálózatában, melyek kedvezményeket nyújtanak, ha nem is túl nagyokat. A fogyatékossággal élő személlyel érkező 1 fő kísérő is jelképes jegyet válthat.

  hogyan lehet javítani és mint a látás

  Kedvezményes jegy a Vasúttörténeti Parkba.