Рубрика: Száraz szem kezelés

Látásélesség könyv. Látáspróbák | Szemészet | Medicina Könyvkiadó Webshop

Tartalom

  Belelapozás látásélesség könyv könyvbe A Látáspróbákkal vizsgálja a szemorvos a betegének látásélességét, meghatározza a beteg válaszai alapján annak számszerűen kifejezett mértékét.

  mágikus látáskezelés

  Rögzíteni tudja az állapotot, meghatározhatja annak elégséges vagy elégtelen voltát, szemüveget rendel kiegészítésként használ optikai műszereket is. A beteg is ellenőrizheti látását, annak változását, szemüvegének használhatóságát.

  infúziók a látás javítása érdekében

  Az optikus az elkészített szemüveg felpróbálásával a beteg látóképességét is ellenőrizheti. A látásvizsgálat a távoli látáspróbatáblák öt méterről való olvastatásával kezdődik.

  jövőkép fórum 2020

  A könyv melléklete a négy táblalap számok, betűk, Landolt-gyűrűk, Ammon-jelekmelyeket a falra helyezve kell alkalmazni. A közeli látásélesség meghatározása e könyv olvasási próbájával történik.

  a látás torz

  A könyv jobb oldalain csökkenő betűnagysággal szedett 13 bekezdés van: gyermekek számára külön rész és idegen nyelven beszélők számára angol, német, francia és orosz bekezdések is. Többféle nyomdai szöveg, kotta is szerepel az olvasási próbák között.

  látás plusz a távollátás vagy a rövidlátás

  Szemizom-egyensúlyzavar vagy sárgafolt-elfajulás kimutatására szolgáló ábra is található. A bal oldalakon látásélesség könyv az olvasott bekezdés kiértékeléséhez szükséges adatok, a látásélesség fokozatai.