Szürkehályog kezelés

Látásjavító teszt, Látásteszt Teszt Kitöltése

Tartalom

  Tel Elek addikt Persze, hogy nem szívlelem őket mert egyrészt szerintem hanyag munkát végeznek. Sosem vitték túlzásba a vizsgálatokat, futószalagon mennek az emberek.

  látásjavító teszt

  Nem szakadnak bele a munkába, a pénzbe viszont igen. Aztán persze a végeredmény nem olyan lett, látásjavító teszt kéne, de süket fülekre találtam mindenhol, sőt Amikor finoman megjegyeztem hogy ez így nem az igazi látásjavító teszt ők sértődtek meg és menzesz erupció közeli állapotokat produkáltak. De legalább sokan istenítik őket a FB-on meg egyéb fórumokon, mert végre a nagymama jobban lát, mint előtte a rossz szemüvegével.

  látásjavító teszt

  És persze be is veszik, hogy hárommillió százalékos lett a látásuk. Persze örülök, hogy megcsináltattam nem volt más választásomcsak fájó hogy a bal szemem elég gyatra lett a jobbal meg mondjuk közelre nem látok jólcsak legalább több odafigyeléssel, alázattal és kevesebb hamis marketinggel is végezhetnék a munkájukat.

  látásjavító teszt

  Igaz ez a biznisz mindenhol ilyen. Nálunk legalább nem az megy, mint amerikában, ahol a sarki "optikus" eladó is elindíthatja a gépet ha betévedsz a 5th avenue-ról egy sajtburger után.

  látásjavító teszt