Vj-95/2000/23

Látásjavító készülék

Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése Nemzetközileg elismert, tapasztalt szakorvosra bízná látását, a jelenlegi legmodernebb, csúcstechnológiás lézerkészülékkel?

homályos látás és kötőhártya-gyulladás

Modern, teljesen felszerelt centrumunkban olyan operációs berendezés és diagnosztikai vizsgálóeszközök állnak rendelkezésünkre, melyekkel microméteres nagyságú eltérések mutathatók ki, így az alapos vizsgálatot követően személyre szabott várható műtéti eredmények tervezhetők meg. Műtéti eredményeink országos és európai szinten is kimagaslóak, melyekről hazai és nemzetközi szakmai konferenciákon évente többször is publikálunk.

Az öregszeműség kezelhető (Optimum Látásjavító Központ)

Klinikánkat számos páciens keresi fel más klinikákban végzett lézeres látásjavító beavatkozásokkal való elégedetlenség miatt, hogy általunk végzett korrekciós műtéttel segítsük elérni számukra az eredetileg várt eredményt. Csúcstechnológia a szemészeti diagnosztikában, amellyel a normál szemtől kezdve a legmagasabb szintű rendellenességekig képileg és analitikusan is tökéletes eredményeket láthatunk és mérhetünk.

3. látás a jobb szemen

A maximálisan megbízható és pontos adatokért a rendszer különböző, jól elemezhető térképeket kínál a szem teljes törőközegi refraktív hibáiról, wavefront analíziséről, a cornea alakjáról, a belső abberációiról és a látás élességéről. Az OPD Scan III vizsgálókészülékkel kapott több ezer mérési minoxidil látásromlás kapott adatokat a Final Fit Software program dolgozza fel, amely több féle műtéti variációt vázol fel a lehetséges látásjavító készülék eredményekkel, ezek közül a páciens számára a legoptimálisabbat választjuk ki.

látásélesség 0 6 kezelés

Emiatt minden páciens más, teljesen specifikusan egyénre szabott látáskorrekciós kezelésben részesül a saját adottságainak függvényében. A lézerkészülékeket évről-évre fejlesztik, ezzel a készülékkel többek között már az egyénre szabott aberráció korrekcióra is lehetőség van, ill.

természetes hyperopia

Ez egy Ar-Fl alapú lézerkészülék, ezen gázok gerjesztett állapotba hozásával nm-es UV sugárzást generál, látásjavító készülék a szaruhártyából a megfelelő vastagságot képes eltávolítani. A látásjavító készülék technológia, a kiváló mérnöki munka és a minőségi kivitelezés, valamint a kiemelkedő teljesítmény a legjobb klinikai eredményeket produkálja.

A fejlett és innovatív technológiákkal a NAVEX Quest biztosítja az összes szükséges eszközt a személyre szabott refraktív sebészeti eljárásokhoz és segít elérni a sebészeknek az optimális vizuális eredményt.

a látás szédülésének éles romlása

Életre szóló előnyök, amiért érdemes a lézeres látásjavító kezeléseinket választani:.