Szállítás kezelési ideje

Látás maxvisor. SKWAL 2 всадников переключатель 1 шлем [] | Shark helmet - Webike

milyen cseppek segítenek helyreállítani a látást

Az LS2 tervezők  egy látás maxvisor új mechanizmust dolgoztak ki, amely a Valiant II-t ma kategóriájának legkisebb és legkönnyebb sisakjává teszi.

Az LS2 Valiant II sisak segítségével élvezheted mindkét típus legjobbját - a beépített sisak teljes védelmét - amikor csak szükséged van rá, valamint a nyitott sisak szabadságát és kellemes kényelmét - amikor csak akarod. Mindez alacsony aerodinamikai húzással.

How To Build Simple Smartphone Projector DIY

Az átalakított dönthető kinematika lehetővé teszi, hogy az állrész egykézzel is könnyen megdönthető legyen, miközben a plexi üveget teljesen kinyitjhatod. Az integrált és önvisszahúzó napellenző lehetővé teszi napszemüveg nélkül történő vezetést, és növeli a biztonságot, ha a látási feltételek hirtelen látás maxvisor, például egy alagútban vagy az erdőben.

a látás 0 mínusz mennyi

A karcolásgátló és ködcsökkentő plexiből készült csomagolás kiegészíthető a Pinlock Max Vision ködvédő fóliával, amely a csomagban található. A teljesen kivehető és mosható hipoalergén belső felület önmagában is magától értetődik.

tealátás kezelése

A sisak tökéletes kivitelezést és kiváló minőség és ár-érték arányt kínál. Bővebben az LS2 weboldalon.

látásélesség 1 25 mit jelent

Technikai leírás: könnyű héj szabadalmaztatott kinetikus polimer ötvözetből az állrész könnyű döntése egy kézzel fényvisszaverő biztonsági elemek.