Első látásra [eKönyv: epub, mobi]

Hangoskönyv látásra. Bródy naptár

Tartalom

  Jodi Picoult Jodi Picoult váratlan fordulatokkal teli regénye az emberi sorsról, a szenvedélyről, a bűnről és a megváltásról Vermont államban egy kisváros élete teljesen felbolydul, amikor az egyik lakó eladja a telkét, hogy egy modern üzletközpontot építhessenek rá. A helyi abenaki indiántörzs tiltakozik, hiszen hitük szerint a föld a törzs ősi temetkezési A helyi abenaki indiántörzs tiltakozik, hiszen hitük szerint a föld a törzs ősi temetkezési helye.

  hangoskönyv látásra

  Amikor sokasodnak a természetfeletti jelenségek a környéken, a befektető, hogy lenyugtassa a kedélyeket, egy szellemvadászt bíz meg, hogy kiderüljön: kísértetek márpedig nincsenek. A megbízott szellemvadász, Ross, kísértetek helyett egy gyilkossági nyomozásban találja magát, miközben ő maga is legszívesebben megszabadulna az életétől.

  Nyolc éve ugyanis menyasszonyát, Aimee-t halálos autóbaleset érte - a férfi azóta próbálja hangoskönyv látásra magától az életet, de furcsa módon egyik próbálkozása sem jár sikerrel.

  hangoskönyv látásra

  Egyetlen reménye, hogy egy nap még viszontláthatja élete szerelmét. A kisvárosban megismeri a titokzatos Lia Beaumont-t, akinek Rosshoz hasonlóan minden vágya átjutni azon a láthatatlan határon, amely elválasztja az élők és a holtak világát. Végleg elszakítja-e a halál azokat, akik összetartoznak?

  hangoskönyv látásra

  Picoult eddigi talán legsejtelmesebb regénye a szellemvilág témája mellett olyan kérdéseket hangoskönyv látásra feszeget, mint az a kevéssé ismert eugenetikai projekt, amelynek során az as és as években Vermontban több száz kényszersterilizálást hajtottak végre. Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt! Budapest, III.

  hangoskönyv látásra