Látáskezelés izomtanulással

Gyógyító látáskezelés

Tartalom

  A látásterápia dr.

  ha gyengénlátó

  William H. Gyógyító látáskezelés amerikai szemész szakorvos megfigyelésein és bizonyított eredményein alapszik, aki munkássága során fényt derített arra, hogy a szem voltaképpen eszköz, a látás maga gyógyító látáskezelés agyban történik. Az akkomodáció során nem csak a szemlencse és a lencsemozgató izmok játszanak szerepet, hanem a külső szemmozgató izmok is.

  a látás helyreállításának következményei

  Ahogy a test izmait fejlesztjük, úgy a szemmozgató izmokat is karban kell tartanunk. Bates által kifejlesztett gyakorlatokat Meir Schneider továbbfejlesztette és kiegészítette, hozzátéve a keleti gyógymódokból átvehető gyakorlatokat, szem-akupresszúrát, enyhe masszázst arc, vádlitáplálkozási tanácsadást. Meir Schneider súlyos csökkentlátóként született, több sikertelen szemműtét után vakká nyilvánították.

  2 fokos látássérülés

  Kamaszkorban került kapcsolatba a Bates-módszerrel, és vizuális, meditációs, légző-lazító gyakorlatokkal, paradox mozgássorral, masszázzsal fejlesztette tovább. Módszere segítségével világszerte milliók látása javult meg. A szemtréning megelőző, kiegészítő és rehabilitációs terápiaként alkalmazható rövid- és távollátás, öregszeműség, kancsalság, színtévesztés esetén. Tanácsadás menete: A gyógyuló szemész szakorvosi lelettel keres fel, ez kötelező.

  Látásom van 1 75

  Első alkalommal állapotfelmérést, látástesztet végzünk, melynek során személyes és családi anamnézis alapján háttérkutatást végzünk. Gyógyító látáskezelés a látás élességének vizsgálata következik Visus-vizsgálat a Kettesy-féle tábla 3m távolságból olvasandó változata használatávalmajd a tenzió szem belnyomása megállapítása, a konfrontális látótér, majd szemizomteszttel a szemmozgató izmok állapotának vizsgálata következik.

  hogy a frufru hogyan befolyásolja a látást

  A színlátást a Karl Velhagen-Dieter Broschmann-féle Színlátásvizsgáló táblák segítségével ellenőrzöm. Az állapotfelmérés után összegezzük a problémát minden szemszögből, ideértve a lelki-mentális okokat is, és személyre szabottan összeállítjuk az elvégzendő gyakorlatokat.

  Az eredményt havonta ellenőrzöm, majd egy újabb felméréssel zárjuk a terápiát. Bármely kérdés, esetleges probléma esetén természetesen rendelkezésre állok a terápia alatt és azt követően is.

  szemész az első városban