A levegőből számolják az elefántokat

Elefántok látványa. Meglestem a fürdőző elefántokat | National Geographic

Tartalom

a jó látás elősegítése látomás 6 mit jelent

Milyen érzés meghalni? A Primates folyóiratban közzétett eredmények arra utalnak, hogy az elefántok általános érdeklődést mutatnak az elpusztult társaik iránt, még akkor is, ha azok már évekkel korábban kimúltak. A vizsgált állatok ráadásul nem kötődtek szorosan az elhunyt egyedekhez.

hyperopia plusz 6 látás révén az ember megkapja

A teljes tanulmány itt érhető el. A leggyakoribb viselkedés az elhunyt egyedhez való közeledés, valamint annak a megérintése és vizsgálata — mondta dr. Shifra Goldenberg, a San Diego Állatkert védelmi kutatóintézetének vezető kutatója a NewScientist tudományos portálnak. A megfigyelt viselkedés alapjául szolgáló motivációkat nehéz pontosan felismerni, de egyértelműen függött a körülményektől és az egyedektől.

Arun játszik

A tanulmány során a szakemberek 32 vadon élő elefánt viselkedését figyelték meg és a témával kapcsolatos szakirodalmat is áttekintették. A módszertani források közötti eltérések ellenére néhány tendencia nyilvánvalóvá vált.

jövőkép rendszerek az iparban technikák a látás helyreállítására műtét nélkül

Afrikai elefántoknál már többször feljegyezték, hogy saját fajtársaik teteménél izgatottan viselkednek, és még a rég halott elefántok koponyájának és agyarának is nagy, szinte rituális figyelmet szentelnek. Sok szakértő szerint elefántok látványa a jelek arra utalnak, hogy az elefántoknak intenzív érzelmeik vannak, és felfogják a halál értelmét.

a 9. látomás olyan mennyibe kerül a szemvizsgálat