Cavinton injekció

Cavinton látás. Forma és összetétele

Betegtájékoztató 1. Milyen típusú gyógyszer a Cavinton injekció és milyen betegségek esetén alkalmazható?

CAVINTON 10 MG/2 ML OLDATOS INJEKCIÓ

A Cavinton injekció bizonyos, az agyi vérkeringés zavarával járó betegségek kezelésére, továbbá pszichés vagy neurológiai tüneteinek csökkentésére, valamint vérkeringési elégtelenségen alapuló egyes szemészeti és fülészeti kórképek kezelésére, illetve ezek tüneteinek enyhítésére szolgáló gyógyszer. Tudnivalók a Cavinton injekció alkalmazása előtt Nem alkalmazható a Cavinton injekció Önnél - ha allergiás a vinpocetinre vagy a gyógyszer 6.

Figyelmeztetések és óvintézkedések A Cavinton injekció alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával.

cavinton látás vitaminok homályos látás

Csak szigorú, egyedi orvosi elbírálás alapján kaphat Cavinton injekciót, ha Önnél koponyán belüli nyomásfokozódás áll fenn, szívritmuszavarban vagy hosszú QT-szindrómának nevezett betegségben szenved az EKG-n látható eltérés. Gyermekek és serdülők Gyermekkorban történő alkalmazása ellenjavallt a megfelelő vizsgálati adatok hiányában.

Egyéb gyógyszerek és a Cavinton injekció Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint szedni tervezett egyéb gyógyszereiről.

Cavinton Forte

Mindenféleképpen említse meg kezelőorvosának, amennyiben alfa-metil-dopa tartalmú készítményt egy bizonyos típusú vérnyomáscsökkentő gyógyszerközponti idegrendszerre ható szereket, szívritmus-szabályzókat vagy véralvadásgátlókat szed. Terhesség és szoptatás Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve, ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával.

Látásromlás, életlen látás, rövidlátás, távollátás, retina-leválás (ujmedicina, biologika)

Ha Ön fogamzóképes nő, a Cavinton injekcióval történő terápia alatt megbízható fogamzásgátló módszert kell alkalmaznia, egyébként a vinpocetin nem alkalmazható az A látás átmeneti romlása számára.

Terhesség és szoptatás ideje alatt a Cavinton injekció nem alkalmazható. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre A Cavinton-kezelés alatt - amennyiben kezelőorvosa mást nem tanácsol - vezethet gépjárművet.

cavinton látás látásromlás skizofrénia esetén

A Cavinton injekció szorbitot Ebenzil-alkoholt és nátrium-metadiszulfitot E tartalmaz Ez a gyógyszer mg szorbitot tartalmaz ampullánként. A szorbit fruktózforrás. Ha Ön az örökletes fruktózintoleranciának nevezett ritka genetikai betegségben szenved, Önnél nem alkalmazhatják ezt a gyógyszert.

cavinton látás produktív tevékenység látássérüléssel

Az örökletes fruktózintoleranciában szenvedő betegek nem tudják lebontani a gyógyszerben található fruktózt, ami súlyos cavinton látás vezethet.

A gyógyszer alkalmazása előtt tájékoztassa kezelőorvosát arról, hogy Ön örökletes fruktózintoleranciában szenved, vagy ha nem fogyaszthat cukros ételeket vagy italokat, mert rosszul érzi magát, hány vagy olyan kellemetlen tünetek jelentkeznek Önnél, mint a haspuffadás, gyomorgörcs vagy hasmenés.

Gyógyító hatás az agyban

Ez a gyógyszer 20 mg benzil-alkoholt tartalmaz ampullánként. A benzil-alkohol cavinton látás reakciót okozhat. Kérje ki kezelőorvosa vagy gyógyszerésze tanácsát, ha máj- vagy vesebetegségben szenved.

cavinton látás látásteszt diagram gyermekek számára

Erre azért van szükség, mert a nagy mennyiségben alkalmazott benzil-alkohol felhalmozódhat a testében és mellékhatásokat okozhat úgynevezett metabolikus acidózis. Ez a gyógyszer 2 mg nátrium-metadiszulfitot tartalmaz ampullánként.

A nátrium-metadiszulfit ritkán súlyos túlérzékenységi reakciókat és hörgőgörcsöt okozhat.

cavinton látás látásélesség hogyan lehet megtudni

A készítmény kevesebb mint 1 mmol 23 mg nátriumot tartalmaz ampullánként, azaz gyakorlatilag "nátriummentes". Hogyan kell alkalmazni a Cavinton injekciót?

A Cavinton injekciót intravénás infúzióban fogják Önnek beadni, hígítás után.

  • Saját szempontból egy esszé feltárásakor Az egyik alkalmazási javallatok Cavinton, amelyen egy markáns nootrop hatással, kombinált terápia traumás agyi sérülések, agyrázkódás.
  • A retina angiopátiájában, a centrális retinális edények trombózisában használják a szemészetben.
  • Hang és látás egy személyben
  • Az alkalmazott akinesia szemészetében
  • A látás értéke az emberen
  • Hyperopia myopia treatment

Egy infúzió általában fél liter folyadék bevitelét jelenti, és kb. Nem kaphatja cavinton látás injekciót hígítatlanul vagyis csak az ampulla tartalmát közvetlenül beinjekciózvatovábbá izomba való adás útján sem. Az ajánlott kezelési időtartam nap.

Táblázatok látás és testmozgás ellenőrzésére Legyen a vállalkozás kicsi vagy nagy: a beszállítók értékelését ugyanúgy kell szervezniük! Van, amit megold a Cavinton, van, amit pedig a jó folyamatszervezés! Egy vállalkozás esetében milyen szintű És mit látok?

Az infúziós kúrát követően kezelőorvosa javasolhatja Önnek, hogy Cavinton tablettával folytassa a kezelést. Vese- és májbetegek is a szokásos adagban kaphatják a Cavinton injekciót.

  1. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.
  2. Patika, gyógyszertár, akciós gyógyszer kereső:CAVINTON 10 MG/2 ML OLDATOS INJEKCIÓ
  3. Cavinton 10 mg/2 ml oldatos injekció – MDD
  4. Az alábbiakban gyakoriság szerint csoportosítva ismertetjük egy több tízezer beteg adatait áttekintő feldolgozás eredményét a mellékhatások várható gyakoriságáról.

Ha bármilyen további kérdése van a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg cavinton látás vagy a gondozását végző egészségügyi szakembert. Lehetséges mellékhatások Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. Nem gyakori mellékhatások betegből legfeljebb 1 beteget érinthet : - melegségérzés.